Preliminär tävlingsplan för 2014

Det är hög tid att planera för vilka tävlingar som ska vara de mest prioriterade kommande säsong. Mitt mål har sedan det blev känt varit att köra VM i Motala 2015 så även denna säsong syftar till att komma närmare det målet. Konkurrensen om platserna till Motala tätnar så det kommer att bli tufft men samtidigt är det ett väldigt kul mål att sträva emot. Jag vill gärna få revansch på en svag insats på Mallis förra året, så det racet ligger även i år med i planeringen. Utöver det tänkte jag besöka vackra Norge i juli och avsluta säsongen tidigt i och med Ironman i Kalmar.

Detta är den grova planen. Den ska fyllas ut med fler kortare nationella tävlingar, något eller några läger och lite annat smått och gott. Kul ska det bli!

10/5 – Tomas Cook Ironman 70.3 Mallorca.

28/6 –  SM långdistans Motala.

6/7 – Haugesund Ironman 70.3.

16/8 – Ironman Sweden Kalmar.

 

Comment are closed.