Masters-sm 2013, Mustasch-utmaningen!

Nu är det dags att summera årets Masters-SM i simning i långbana (50m-bassäng). Det går 1-2 sek långsammare att simma i 50m jämfört med 25 så jag är väldigt nöjd med att ha persat på alla distanser jag simmat i helgen. Totalt blev det 2 guld och 3 silver.

Många har stöttat min kampanj med att bidra med pengar till testikel- och prostatacancerforskningen för varje medalj jag tog. Corren uppmärksammade initiativet med en liten artikel i dagens tidning, jättekul! Nu hoppas jag att alla fullföljer sina löften och lämnar sina generösa donationer på

https://www.movember.com/se/donate/payment/member_id/8986445/

Stort tack till alla simmare i Lass för en grymt bra helg, och ett ännu större tack till alla som stöttat min lilla kampanj, nästa år har jag nya planera på hur vi tillsammans ska kunna bidra till utrotandet av cancer, oavsett om det drabbar män eller kvinnor så påverkar det alla i vår omgivning.

Ciao!
Fredrik

mastersmedaljer

Comment are closed.