Jag simmar i mustasch för mäns hälsa!

Vid OS i München 1972 tog den mustasch-prydde Mark Spitz 7st guldmedaljer, ett rekord som stod sig ända fram till 2008 då Michel Phelps (utan musche) tog 8 guld på ett och samma OS. Min simnivå är inte att jämföra med dessa herrar såklart, men jag har från och med förra veckan en större mustasch än Phelps och siktar på att ta många medaljer i kommande veckans Master-SM i simning, så varför inte göra något bra av det?

Varje år försöker en organisation som heter Movember att göra om månaden november till en månad med fokus på manlig hälsa. Detta innebär framför allt insamling av medel till förmån för prostata- och testikelcancerforskning men även andra projekt för att främja mäns hälsa. Jag kommer att donera 20kr för varje medalj jag lyckas simma till mig på SM och du kan också vara med och donera! Så här gör du för att vara med:

1. Skriv en kommentar här, på Facebook eller på min Movember-sida med hur mycket pengar per medalj du donerar.

2. Efter SM lägger jag upp en bild på mig i min fina mustasch med förhoppningsvis en eller flera medaljer runt halsen.

3. Pengarna sätter du över via min movember-sida, det är enkelt med kortbetalning.

Tänk om det inte blir några medaljer då? Nu verkar det inte bättre än att jag är ENSAM i min åldersgrupp (30-34) på 800 frisim så där räcker det troligtvis att komma i mål för att få hem en medalj, i övriga race är det tack och lov mer motstånd. Jag simmar även 200fr, 100fr och 50fr + några lagkapper (stafetter) så min målsättning är 3 medaljer med hem, men det ska göras också…Så snälla ställ upp med ett par 20-lappar och stöd denna goda sak!

 

  • Trackback are closed
  • Comments (0)
  1. No comments yet.

Comment are closed.