Samarbete med Idrottslabbet Linköping

Inför nästa säsong kommer jag att köra löp- och cykeltester hos Idrottslabbet Linköping. Det är en viktig del i att veta hur grundträningen ska utformas så redan om två veckor genomförs första testpasset, ska bli riktigt spännande! Under vintern, våren och tävlingssäsongen kommer jag upprepa testerna för att se att allt går åt rätt håll.

Jag kommer även få hjälp med screening för att se vilka ev svagheter jag behöver jobba extra på nu under grundträningen. Än så länge vet jag inte mycket mer, men jag känner att jag är i trygga händer och detta är en viktig pusselbit i att få till en bra träningsmiljö i Linköping. Jag återkommer garanterat med fler inlägg i detta ämne. Tack till Fredrik Wandus med personal för denna möjlighet!

wandus

Comment are closed.