Ironman Kalmar Sweden 3 dagar kvar

0218_13925

Nu är allt packat och i morgon rullar vi ner till Kalmar. Allt känns hyfsat under kontroll, kroppen vet såklart om att det kommer bli oerhört jobbigt så den gör allt för att verka sjuk, skadad och oförberedd men jag vet bättre! Lisa Nordén skrev här om dagen på Twitter att hon är VD över sin kropp, det är jag med! Jag vet att min kropp är redo och på lördag hoppas jag få ut det jag vet finns där.

Förutsättningarna ser bra ut, det är inget tjafs med för kallt vatten, för mycket regn eller för mycket sol. Det kommer bli perfekt! Och även om det skulle blåsa halv storm och regna på tvären så kommer det passa mig hur bra som helst =)

Det ska bli jättekul att komma ner och få uppleva den underbara stämningen runt en Ironman-tävling igen. Förväntan i köerna för att hämta ut nummerlapp och påsar, nervositeten på pre-race-mötet och den magiska morgonen vid simstarten.

Mitt mål med dagen är förutom att njuta av upplevelsen att köra ett smart race på alla sätt. Att simma hårt, cykla smart och få ut det jag har på löpningen. Jag har inga direkta tidsmål, inte några placeringsmål heller egentligen men förra året var jag 28:a så visst vore det kul att toppa den placeringen!

Nu går jag in i bubblan och laddar på ordentligt inför lördagen, vi ses på andra sidan!

Följ mig gärna live på Ironmanlive.com mitt startnummer är 26.

//Fredrik

 • Trackback are closed
 • Comments (2)
  • Cia
  • August 14th, 2013

  Vi är många som är med dig hela tiden. Jag sover nog mer oroligt än du men det är för att jag delar min styrka med dig!

  • Martin Karlsson
  • August 14th, 2013

  Stort lycka till på lördag. Det ska bli så spännande att följa dig och alla andra NocOutare!
  In i bubblan nu!

Comment are closed.