På plats i St Moritz

Vilket grymt ställe vi landat på! Igår kväll kom vi fram till St Moritz efter en lång resa med bil, flyg, tåg och buss. Vi kom fram lagom till middagen på det vandrarhem vi bor på. Helt ok standard och en utsikt som man inte kan se sig nöjd på.

tester

Idag har vi simmat ett lugnt pass. Jag och Jonas övade att vara testpersonal på Joel och Stefhan som körde tester med laktat, puls, borg osv. Tanken är att vi ska köra tester i löp och sim varje vecka för att se hur kroppen svarar och hur värdena ev ändrar sig. Efter simpasset cyklade Jonas och jag sväng längs med den “platta” vägen i dalen, ett riktigt njutarpass i solen med berg och glaciärer som bakgrund.

Ikväll blir det en timme i löparskorna och sen tillbaka till middagsbordet. Livet är enkelt här.

Må gott!
Fredrik

Comment are closed.