Kanallöpet Race report

Oj det var stelt innan start idag. Höften satt lixom ihop på sätt som den inte ska sitta ihop. Mjukade lite på den gamla löparbanan i Ljungsbro men kroppen var inte sprudlande direkt.

När starten gick gled Jonny Björk och Gabriel Sandör iväg direkt, ruggigt snabba killar! Vi blev en liten klunga bakom och efter 2km var det några till som provade lyckan och kastade loss från vår grupp som hade hittat in i en fin 3.45-fart. Vi rullade på ganska fint med 5 man i klungan fram till 10km som passerades efter 38.25. Vid vätskekontrollen här stod coach Johan oväntat vid vägkanten, kul att se! Jag drog min medhavda Liquid och den sparkade verkligen fart på kroppen. Vår klunga sprang något långsammare under ett par km och till slut bestämde jag mig för att testa att komma loss, vi hade då tillryggalagt 16km och när ingen hängde med mig blev jag både glad och lite rädd, ensam i 5 km, huvva!

Det gick dock vägen och jag gick i mål som 6:a på 1.21.44. Hade kanske hoppats på att göra under 1.20 även om det inte fanns något uttalat tidsmål. Jag är supernöjd med dagen och hur jag disponerade loppet, ett bra kvitto på att kroppen tål 3 tuffa race på 4 dagar. Nu laddar vi om, imorrn ska jag rulla 4h på tempohojjen, ny-kittad med Adamo-sadel från Lewa sport.

Ciao!

Comment are closed.