Aj i foten!

Jaha ni, den där löprundan gick inte så bra. Tempot var ganska högt för att vara mig, höll 4,30-fart på grusvägarna på Eklandskapet och efter 9-10km började det göra riktigt ont i högerfoten så efter 12km stängde jag av klockan och promenerade hem. Smärten sitter lixom mitt uppe på foten, säkert ingen fara, kanske kan kvällens simpass mjuka upp lite? Hoppas på god uppslutning i LASS-gruppen, ska även bli kul att träffa LSF-kompisarna från tidigare terminer, de har simtiden efter oss.

Trevlig söndagskväll!

PS

Missa inte TV4 Sport som sänder ÖtillÖ-reportage imorgon kväll (måndag) kl 2200.

 • Trackback are closed
 • Comments (2)
 1. Hur går det med foten? Jag fick ont i foten i Juni, ovanför mittentån, ca 3 cm upp. Kändes när jag sprang och öm på ett ganska begränsat område när jag tryckte där. Liknande?

  Jag fick hjälp av en kiropraktor som hittade en låsning i foten. Troligtvis orsakat av för mycket barfota-skor för snabbt i kombination med att jag springer för mycket på tårna (läste om din löpanalys och kom att tänka på det…)

  • Fredrik
  • September 25th, 2011

  Hej!
  Det där låter precis som mitt problem, det har ju kommit nu efter ÖtillÖ som jag sprang odämpat. Normalt springer jag i 250grams-skor men har fått problem även av tunga Asics Cumulus så det verkar som att jag har rätt så veka fötter. Precis som du påpekar har även jag ett överdrivet tåsteg, så din analys verkar väldigt rimlig.
  Jag ska till min sjukgymnast snart, får se vad han säger om det, kan mycket väl bli en kiropraktortid också men jag börjar med sjukgym så får vi se.

  Ha det gott Anna!

Comment are closed.