Mer kvitter på Twitter

Nu har jag startat ett nytt Twitter-konto som enbart är till för min triathlon-satsning. Detta innebär fler och mer nischade uppdateringar, så följ gärna carlentri på Twitter!

Idag skulle jag och Anna ut och rulla lite på cyklarna. Vi mötte upp ett gäng vid Statoil som skulle rulla ner till Åtvidaberg och käka lunch och sen hem igen. Det blev en dock en liten omväg till Åtvid så när vi slog oss ner på det gamla brukshotellet för att käka lunch visade redan GPS:en på 135km i sadeln. Totalt blev det knappa 18 mil, det var ju inte riktigt meningen men ändå väldigt trevligt!

Till sist vill jag önska Mange och Jonas STORT lycka till i morgondagens Challenge Copenhagen, jag förväntar mig att mina 9.16 inte är klubbrekord så här dags imorgon, kör hårt grabbar!

Comment are closed.