ÖtillÖ-träning

Total utrustningssync, till och med samma skostorlek

Total utrustningssync, till och med samma skostorlek

Idag var det äntligen dags för första riktiga ÖtillÖ-passet! Ö till Ö är ett av världens tuffaste endagslopp, det går ut på att ta sig från Sandhamn till Utö genom att springa över öarna och simma emellan dem. Totalt handlar det om ca 55km löpning (i våtdräkt) och ca 10km simning. Mer info om Ö till Ö finns på deras hemsida.

Dagens pass började vid 1030-tiden i ett mulet men varmt Tranås, Roine, Mange och jag sprang, simmade, klättrade, sprang, simmade i drygt 2,5 timmar innan vi var tillbaka där vi parkerat bilen. Snabbt energiintag och sen iväg på en annan runda som gick genom fint vatten, äckligt vatten, genom vass, över golfbanor, osv osv, barnsligt roligt! För mig var det ett mycket lärorikt pass, Mange och jag hade fint flyt i samarbetet så det ser lovande ut inför den 5:e september då tävlingen går av stapeln.

Nu närmast åker jag över till Gotland för några dagars semester med Anna och familjen Käll. Någon semester från träningen blir det dock inte, cykeln kommer att få följa med på färjan så jag hoppas hinna utforska Ön på några härliga långpass. Må gott här hemma!

Comment are closed.