Trevlig midsommar!

Imorgon är det midsommar! Jag firar med Anna, Anna, Elin, Martin och familjen Karlsson + vänner, platsen är Jägarvallen och allt kommer gå enligt tradition med sillunch, dans runt stången och grill. Ser mycket fram emot det! Ett annat sätt att fira på är att köra cykel-sm på Sollerön, ska bli kul att se hur Hymer-grabbarna klarar sig mot proffsen, Mackan Johansson var stark i tisdags men motståndet är naturligtvis tuffast möjligast med bröderna Stevensson, Gustav Larsson, Tomas Lövqvist mfl på startlinjen. Imorgon går även klassiska Solleröloppet, med på startlinjen finns bl.a min gode vän Johan Gustafsson, lycka till Johan!

För egen del flyter träningen på bra. Idag har jag kört två pass, först ut 17km löpning på Eklandskapet, efter det en stund på kontoret och sen 80 tunga km på tempohojjen. Imorgon innan sillen blir det löpintervaller 6 x 1000 + lite bålstyrka, härliga tider!

Trevlig midsommar!

  • Trackback are closed
  • Comments (1)
    • Johan G
    • June 25th, 2011

    Tack, tyvärr hjälpte inte ens dina heja rop till mot dålig förberedelser… Träna smart!

Comment are closed.