Playitas – Fuerteventura nästa!

Igår besökte jag NocOut-kompisen Johannes Nilsson. Han jobbar på Campushallen som sjukgymnast och är en mycket förtroendeingivande sådan måste jag säga! Jag har ju som bekant haft problem med min fot och innan Fuerteventura ville jag få ett proffsutlåtande på hur jag skulle göra med den under lägret.
Johannes klämde och vred på foten, han lyckades hitta en punkt som vid tryck gjorde rejält ont, exakt vilken sena/led det var är svårt att avgöra men enligt honom spelar det ingen roll. Vi tejpade foten och gav oss ner till 200m-banan. Jag sprang några varv och special-tejpningen höll ihop foten fint så det gjorde inte speciellt ont. Väl hemma drog jag på löpardojorna och tog en kort sväng i Vallaskogen, det kändes men eftersom smärtan tydligen inte är något farligt är jag taggad för löppass på Fuerteventura. Bara att tejpa och köra!

På söndag morgon går flyget! Det ska bli väldigt kul och lärorikt att komma ner till Playitas, ser verkligen fram emot att träna med landslaget och andra duktiga triathleter. Jag lovar att hålla er uppdaterade kring vad som händer under veckan!

Må gott här hemma i påskvärmen!

Comment are closed.