Överansträngning som inte ger sig

Den här förpackningen är min trogna följeslagare. Den har hjälpt mig med benhinnor och nu är det dags att göra mirakel för en överansträngd fot. Ända sedan mitt och Manges långpass innan NocOuts medlemsfest har jag haft ont i foten längst ut mot lilltån. Först trodde jag att det var en “marschfraktur” eftersom jag haft liknande symptom efter några dagars lång-marsch i lumpen. Det verkar dock som att anti-inflammatoriskt har effekt så det är väl bara att vänta ut det. Nu känns det inget när jag går i vanliga skor men igår provade jag att snöra på löparskorna och när de sluter åt hårt runt foten gör det rejält ont. Ingen löpning denna vecka heller verkar det som…Det är ju inte utan att man börjar bli lite stressad men det är bara att play it cool och vänta ut skiten.

Tur ändå att man håller på med triathlon, nu ska det simmas och cyklas som aldrig förr!

 • Trackback are closed
 • Comments (2)
  • Martin
  • April 13th, 2011

  Orudis är det som gäller alltså?! Mina benhinnor har blivit lite värre igen på sistone under uppvärmning. Får köpa mig en tub..

  • Fredrik
  • April 14th, 2011

  Ja det är bra. Ketoprofen är aktiva substansen både i Orudis och Voltaren gel, bara olika varumärken. Dvs Orudis är samma skit men billigare.

Comment are closed.