Näst sista dagen på Fuerte

Sol, vind, regn, vindstilla, mulet, klarblått. Allt detta får man uppleva om man sitter på cykeln en hel dag här på Fuerte. Landslaget skulle bara köra 10 mil så jag hängde på andra gänget istället. Vi blev 3 st som ville köra långt, Christian Kirchberger (8.57 på Ironman) och Pär Fransson (gjort Norseman extreme, och flera Ironman-tävlingar) och så lilla jag.

Rundan såg ut som följer:

Vi körde 3,5 timme och stannade sedan på en väldigt mysig restaurang vid havet. Kyparen kom ut med en plastback med nyfångad fisk för att visa vad som fanns på menyn idag. Efter maten hade vi drygt två timmar hem, vi trodde det skulle vara mer men sista biten hade vi storm medvind och låg långa stunder runt 60km/h, riktigt kul!

Imorrn är sista dagen här =( Det kommer bli en grym avslutningsdag med morgonsimning först på schemat, efter det ska vi kolla in starten på Challenge Fuerteventura 70.3. Stora delar av världseliten är på plats så det kommer gå riktigt fort, hörde att de håller ca 1.10 per 100m i simmomentet…sjukt…
Eventuellt blir det även en lite annorlunda intervallform med 4 x minitriathlon på stranden i Gran Tarajal, vi får se vad som hinns och orkas med. Hittils har jag drygt 20 timmar träning på de 16 pass vi genomfört hittills, välbehövlig vila väntar nästa vecka. Clas Björling snackade en del om det på sin föreläsning i tisdags, om man inte vilar rätt får man ingen effekt av sin träning. Alla kan träna hårt men de som verkligen lyckas är dom som tränar rätt.

Nu är det läggdags, imorgon 0630 dyker vi i poolen!

Comment are closed.